Charco & Dique

Diensten

Charco & Dique is de onbetwiste specialist op het gebied van (inter)nationale financiële wet- en regelgeving en draagt als zodanig bij aan (het behoud van) de reputatie van haar klanten.

We beschikken niet alleen over gedetailleerde kennis van de continu veranderende financiële wet-en regelgeving, maar hebben als geen ander de ervaring in huis om onze klanten te ondersteunen bij de toepassing ervan. Soms strategisch, soms pragmatisch maar altijd duurzaam en met vooruitziende blik.

Risk Management

Ondernemen en het nemen van risico's zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ondernemer wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. U moet voldoen aan financiële wet- en regelgeving die steeds complexer wordt. Onze risk management specialisten staan u met raad en daad terzijde, zodat risico's beheersbaar zijn en reputaties blijven behouden.

Lees meer Contact

Compliance

Als financiële instellingen heeft u te maken met toenemende complexiteit aan wet- en regelgeving. Onze compliance specialisten staan u met raad en daad terzijde, zodat regels worden nageleefd en reputaties blijven behouden.

Lees meer Contact

Vergunningen

Als financiële instelling in Nederland dient u over een vergunning van één van de toezichthouders te beschikken. Dankzij onze ervaring aan de zijde van externe toezichthouders zijn we als geen ander in staat om u bij te staan tijdens het proces van aanvraag voor een nieuwe of uitbreiding van een bestaande vergunning.

Lees meer Contact

Toezicht

Als financiële onderneming met een vergunning krijgt u regelmatig te maken met toezichthouders. Graag staan we u bij in het onderhouden van de relatie met uw toezichthouder, bereiden we uw bestuurders voor op gesprekken met deze toezichthouders en ondersteunen we u in de uitvoer van uw toezichtrol.

Lees meer Contact

Ruler

Wilt u weten of u voldoet aan de continue veranderende financiële toezichtswetten? Of weet u niet precies aan welke eisen u moet voldoen? Dan biedt ons softwarepakket Ruler u de helpende hand.

Lees meer Contact

Meer weten?

Bij Charco & Dique beschikken we niet alleen over gedetailleerde kennis van de steeds veranderende financiële wet-en regelgeving, maar hebben we als geen ander de ervaring in huis om onze klanten te ondersteunen bij de toepassing ervan. Soms strategisch, soms pragmatisch maar altijd duurzaam en met vooruitziende blik. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Contact