Diensten

Compliance

Als financiële instelling heeft u te maken met toenemende complexiteit aan wet- en regelgeving. Onze compliance specialisten staan u met raad en daad terzijde, zodat regels worden nageleefd en reputaties blijven behouden.

Risk Management

Als ondernemer wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan, waardoor u uw doelen niet haalt of de continuïteit van uw onderneming in het geding raakt. Onze risk management specialisten staan u met raad en daad terzijde, zodat risico’s beheersbaar zijn en reputaties blijven behouden.

Legal

Wet- regelgeving in de financiële sector verandert voortdurend en in een hoog tempo. Dit heeft gevolgen voor uw activiteiten als financiële marktpartij. U wilt niet voor verrassingen komen te staan en u wilt ook weten hoe op een praktische wijze invulling kan worden gegeven aan de wettelijke eisen.

Software

Als financiële onderneming wilt u weten aan welke toezichtswetten uw organisatie moet voldoen en wanneer deze wijzigen. Met onze nieuwste generatie FinTech tools heeft u altijd en overal inzicht in alle wetten en regels die gelden voor uw specifieke situatie, inclusief een vooruitblik naar alle geplande wijzigingen en de mogelijkheid om deze te implementeren.

Learning

Op 1 januari 2020 start Charco & Dique met haar eigen opleidingsinstituut. Onder de naam The Ministry of Compliance zal een scala aan trainingen worden aangeboden. In eerste instantie alleen online, maar op termijn in combinatie met klassikale trainingen.

Ons team bestaat uit specialisten met ervaring als toezichthouder, accountant, jurist, compliance officer, risk manager, advocaat en consultant.