Diensten

Opzetten van de compliance organisatie

Stel ons een vraag

De wettelijke en maatschappelijke normen waar uw organisatie aan moeten voldoen zijn continu in verandering. Om hier blijvend aan te kunnen voldoen, is het van belang dat u compliance volledig geïntegreerd heeft in uw bedrijfsmodel, gedragsregels en organisatiecultuur.

Onze compliance specialisten hebben veel ervaring met het opzetten en verbeteren van de compliance organisatie bij financiële ondernemingen. Zij weten als geen ander hoe ze compliance kunnen verankeren binnen de organisatie.

Onze werkwijze

In onze werkwijze bij het opzetten en verbeteren van de compliance organisatie staat de governance centraal. Hoe zijn de rollen, taken en verantwoordelijkheden ten aanzien van compliance in de organisatie belegd? Niet alleen van de compliance functie en de compliance officer maar van al uw medewerkers. Dit wordt helder omschreven en vastgelegd in een compliance charter.

Met een beproefd stappenplan richten wij vervolgens samen met u uw compliance processen in, gebaseerd op de compliance cycle. Duidelijk wordt vastgelegd hoe wordt toegezien op de naleving van wet- en regelgeving.

Compliance charter downloaden Compliance stappenplan downloaden