Diensten

Risicomanagement training

Stel ons een vraag

Wilt u de kennis binnen uw organisatie op het gebied van risicomanagement verbreden of verdiepen? Een door ons op maat, specifiek op uw organisatie, toegesneden training kan daarbij ondersteunen.

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen praktische relevantie hebben voor de deelnemers. Wij bieden dan ook een breed assortiment aan trainingen aan op het gebied van risicomanagement. Afhankelijk van uw wensen komen wij tot maatwerktrainingen. We passen onze programma’s zo aan dat ze aansluiten bij wat er in uw organisatie speelt, herkenbaar zijn voor deelnemers en praktische handvatten bieden om binnen de eigen organisatie  toe te kunnen passen. De maatwerktrainingen zijn zowel online als offline te volgen, in verschillende trainingsvormen.

Voor wie?

Wij bieden trainingen op het gebied van risicomanagement aan voor alle doelgroepen binnen uw organisatie, waaronder commissarissen, bestuurders, management en professionals.

Onze ervaren trainers kennen uw branche goed, hebben een achtergrond in zowel de private als de (semi)publiek sector en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.