Diensten

Implementatiefase

Stel ons een vraag

In de Implementatiefase bevindt zich definitieve wetgeving die nog niet in werking is getreden. In deze fase vergelijken wij de definitieve wetgeving met de eerdere voorstellen, beoordelen wij de strategische impact op uw organisatie en helpen we u bij de implementatie. Hierbij ligt onze focus op operationeel niveau en het creëren van een transparante audit trail.

Regulatory Update

Onze regulatory updates bieden een overzicht van relevante ontwikkelingen in wet- en regelgeving. U ontvangt een uitgebreide rapportage, volledig toegespitst op uw organisatie. Onze specialisten bespreken de mogelijke impact met u en denken mee over vervolgstappen en de praktische invulling hiervan.

Meer over Regulatory Updates

Q&A: helpdesk

Gedurende het implementatieproces van nieuwe wetgeving zijn we u graag flexibel van dienst. Via de Helpdsek zijn wij flexibel inzetbaar om (een onderdeel van) de nieuwe regelgeving voor u te interpreteren of toe te lichten.

Quality Assurance

Wilt u zeker weten of u compliant bent met de nieuwe regelgeving? Door het uitvoeren van een Quality Assurance beoordelen wij in welke mate uw onderneming voldoet aan de nieuwe eisen.

Projectmanagement

Onze specialisten werken nauw samen met alle betrokkenen in een onderneming. Aan de hand van een vooropgezet stappenplan werken wij aan het implementeren van wet- en regelgeving. Wij helpen u de juiste prioriteiten te stellen, risico’s te inventariseren en te beheersen, en de voortgang te bewaken. Onze insteek is praktisch, doelgericht en gebaseerd op de keuzes die u als onderneming wilt maken. Wij combineren onze inhoudelijke kennis met onze vaardigheden in het managen van projecten.

Gap-analyse

Met behulp van de Ruler Regulatory Change Module voeren gap-analyse uit. Tijdens een gap-analyse brengen we uw huidige beleid en procedures in kaart. We identificeren eventuele ‘gaps’ en stellen concrete acties voor om deze gaps op te lossen.

Meer over een gap-analyse