Diensten

Wwft opleidingen

Stel ons een vraag

De druk op financiële instellingen om de risico’s op witwassen en terrorismefinanciering te beperken neemt toe. Niet alleen de samenleving, maar ook de toezichthouders leggen steeds meer nadruk op de naleving van de Wwft. Als medewerker of dagelijkse beleidsbepaler van een financiële instelling moet u dan ook bekend zijn met de bepalingen van de Wwft. Hiertoe dient u periodiek een Wwft training te volgen.

Via ons opleidingsinstituut, The Ministry of Compliance, bieden wij verschillende Wwft cursussen aan.

Wwft & Sanctiewet Awareness

Onze awareness e-learnings leren u wat de Wwft en Sanctiewet inhouden en welke verantwoordelijkheden financiële ondernemingen hebben bij het tegengaan van witwassen en terrorismefinanciering. Door middel van praktische voorbeelden leert u over de financiële sector als poortwachter, klantonderzoek en monitoring gedurende de zakelijke relatie.

Wwft Awareness e-learning Sanctiewet Awareness e-learning

FEC Awareness

Onze Financieel-economische Criminaliteit (FEC) Awareness e-learning leert u verschillende vormen van financieel-economische criminaliteit in de praktijk te herkennen én te bestrijden.

FEC Awareness e-learning

Wwft verdiepingsopleidingen: Klantonderzoek en Transactiemonitoring

Voor het goed uitvoeren van een klantonderzoek of transactiemonitoring is een zekere mate van kennis van de wettelijke eisen en regels belangrijk. Maar een klantonderzoek is soms detectivewerk, en ook het beoordelen van een alert vraagt soms een flinke dosis analytisch vermogen. Hoe analyseert en beoordeelt u de informatie die u over de transactie of klant heeft? Hoe komt u tot conclusies? En niet onbelangrijk, hoe legt u uw conclusies vast?

Tijdens de Wwft verdiepingsopleidingen doorloopt u op een praktische manier de stappen van het klantonderzoek en transactiemonitoring: analyseren, beoordelen, concluderen en vastleggen.

Klantonderzoek e-learning Transactiemonitoring e-learning

Opleiding 'Succesvol een SIRA doen'

Toezichthouders DNB en AFM besteden bijzondere aandacht aan de systematische integriteitsrisicoanalyse (SIRA). Tijdens deze opleiding leert u zelfstandig een SIRA te maken binnen uw organisatie, die voldoet aan de eisen van de toezichthouders.

Opleiding 'Succesvol een SIRA doen'

Toegespitst op uw organisatie

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen praktische relevantie hebben voor alle deelnemers. Als u behoefte heeft aan opleidingen waarin de systematiek van uw organisatie aan de orde komt, kunt u bij ons terecht voor maatwerk oplossingen. We passen onze Wwft trainingen graag voor u aan, zodat ze aansluiten op uw Wwft beleid en procedures. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze learning specialisten.