Diensten

Compliance cycle

Stel ons een vraag

Het is een uitdaging om als organisaties aan de immer veranderende (financiële) wet- en regelgeving te voldoen. De wetgeving wordt steeds complexer en het toezicht intensiever. Het is daarom van groot belang dat uw organisatie zichtbaar voldoet aan de gestelde normen. Om u hierbij te helpen hebben wij compliance software Ruler ontwikkeld. Ruler biedt een oplossing voor de moderne professional, verantwoordelijk voor het naleven van de immer wijzigende, steeds complexere (financiële) wet- en regelgeving.

De volledige compliance cycle in een eenvoudige tool

Met Ruler houdt u zicht op wet- en regelgeving en beheerst u gemakkelijk de gehele compliance cycle. In de workflow vindt u een complete audittrail, die de compliance cycle van normen tot beleid zichtbaar maakt. Van het in kaart brengen van potentiële risico’s tot het treffen van maatregelen en het opstellen van monitoringsrapporten om de effectiviteit van uw beleid te evalueren. Met Ruler heeft u uw compliance altijd op orde.

compliance cycle

Op de hoogte van wet- en regelgeving

Het legal framework in Ruler maakt inzichtelijk welke normen relevant zijn voor uw organisatie. Of het nu gaat om de normen rondom privacy, customer due diligence, Mifid II of PSD2, Ruler volgt de ontwikkelingen in wet- en regelgeving op de voet. Zo ben u altijd voorbereid op aankomende veranderingen. Daarnaast helpt Ruler u zichtbaar te maken hoe u aan wetgeving voldoet, waar de risico’s liggen en hoe u daarmee omgaat.

De voordelen van Ruler:

  • alle relevante wet- en regelgeving in één overzicht;
  • altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen;
  • eenvoudige beheersing van de gehele compliance cycle; en
  • inzicht in hoe u voldoet aan relevante wet- en regelgeving.
Meer over Ruler