Diensten

Voorbereiding van bestuurders

Stel ons een vraag

Als (aankomend) bestuurder van een financiële onderneming moet u aan strenge eisen voldoen op het gebied van kennis en bekwaamheid. Wij kunnen u helpen door in kaart te brengen welke kennis u nog tekortkomt en samen uw opleidingsdoelstellingen te formuleren. Vervolgens helpen wij u aan deze doelstellingen te voldoen, door een persoonlijk opleidingsprogramma voor u samen te stellen.

Aantoonbare studieresultaten

Onze learning consultants zijn gespecialiseerd in het samenstellen van gepersonaliseerde programma’s die aankomende bestuurders voorbereiden op hun functie. De programma’s kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een combinatie van e-learning en een-op-een sessies. Deze kunnen naar behoefte zowel online als op locatie plaatsvinden. Hierbij besteden wij speciale aandacht aan de vastlegging van uw studieresultaten, zodat ze duidelijk aantoonbaar zijn richting de toezichthouder.

Benieuwd hoe zo’n programma eruit zou kunnen zien? Lees dan de voorbeeldcase op de website van ons opleidingsinstituut, The Ministry of Compliance. Hierin vertellen wij over het maatwerkprogramma dat wij samenstelden voor een bestuurder van een beleggingsonderneming.

Voorbeeldcase

Maatwerk

Het samenstellen van een opleidingsprogramma voor (aankomend) bestuurders is een kwestie van maatwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze learning specialisten.