Over ons

Over ons

Uw dagelijkse praktijk is al complex genoeg. Wij maken het graag een stukje simpeler.

Bij Charco & Dique beschikken we niet alleen over gedetailleerde kennis van de steeds veranderende financiële wet- en regelgeving, maar hebben we ook als geen ander de ervaring in huis om onze klanten te ondersteunen bij de toepassing ervan. Soms strategisch, soms pragmatisch maar altijd duurzaam en met vooruitziende blik. Lees hieronder meer over onze cultuur.

Onze diensten

Cultuur

Onze consultants zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied, maar toch totaal verschillend. Want bij Charco & Dique geloven we in een inclusieve cultuur, waarin ruimte is voor personen die verschillen van kleur, geslacht, religie en seksuele geaardheid.

Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zich veilig, betrokken en gewaardeerd voelt. Door middel van leiderschap, heldere procedures en open communicatie maken we expliciet hoe we omgaan met elkaar. Hierin houden we rekening met de verschillende behoeften en mogelijkheden van onze medewerkers, zodat iedereen de ruimte heeft om zich te uiten, ontwikkelen en ontplooien.

Het is bovendien onze overtuiging dat verschillen in kennis, ervaringen, achtergronden en inzichten ons beter maken als individu en als collectief, zodat we in staat zijn om onze klanten beter te begrijpen en beter van dienst te zijn. Onze mensen maken het verschil, juist omdát ze verschillend zijn.

Heeft u vragen over onze organisatiecultuur of hoe wij deze uitdragen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Team

Ons team bestaat uit specialisten met ervaring als toezichthouder, accountant, jurist, compliance officer, risk manager, advocaat en consultant.

Consultants