Diensten

Fiscale Integriteit Awareness

Stel ons een vraag

Er is steeds meer aandacht voor fiscale integriteit. Soms ook ‘fair taxation’ genoemd. Maar wat betekent fiscaal integer of eerlijk belastinggedrag? En wie bepaalt wat eerlijk is? De wetgever, de media, de toezichthouder, de politiek, de burger, de onderneming waar je werkt of uzelf? En wat betekenen eerlijke belastingen in relatie tot de dienstverlening aan uw klant? Onze Fiscale Integriteit Awareness e-learning biedt antwoord op deze vragen.

Voor wie?

De Fiscale Integriteit Awareness training is geschikt voor alle professionals in financiële instellingen die in hun functie te maken kunnen krijgen met vraagstukken rondom fiscale integriteit.

Inzicht in wetten

De e-learning biedt inzicht in de wettelijke en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van fiscale integriteit. We besteden aandacht aan de verschillen tussen belastingontduiking, belastingontwijking en belastingoptimalisatie. U leert over de verwachtingen van toezichthouders op dit gebied, en welke internationale (wets-)initiatieven er zijn ter voorkoming van belastingontwijking.

Meer over de Fiscale Integriteit Awareness e-learning

Toegespitst op uw organisatie

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen praktische relevantie hebben voor alle deelnemers. Als u behoefte heeft aan opleidingen waarin de systematiek van uw organisatie aan de orde komt, kunt u bij ons terecht voor maatwerk oplossingen. We passen onze Fiscale Integriteit Awareness e-learning graag voor u aan, zodat deze aansluit bij wat er in uw organisatie speelt. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze learning specialisten.