Diensten

Workshop Ethiek

Stel ons een vraag

De Ethiek workshop van ons opleidingsinstituut, The Ministry of Compliance, biedt praktische handvatten die u helpen om te gaan met ethische dilemma’s in de beleggingswereld. Na afronding voldoet u aan de eisen die de ‘ESMA-richtsnoeren kennis en bekwaamheid’ stellen aan ethiek. Daarmee beschikt u over de noodzakelijke kennis en vaardigheden om aan de ethische normen van het vak te voldoen.

Voor wie?

De Ethiek workshop is bedoeld voor medewerkers van financiële instellingen die klanten informeren of adviseren over beleggingen of beleggingsdienstverlening.

Ethische dilemma's in de beleggingswereld

De Ethiek workshop leert professionals in de beleggingswereld om te gaan met ethische dilemma’s in hun vakgebied. Ter voorbereiding op de workshop maakt u een e-learning op basis van de ‘CFA Institute Code of Ethics and Standards of Professional Conduct’. Vervolgens vindt een interactieve workshop plaats in kleine groepen van 9-16 deelnemers, waarin cases en eigen dilemma’s centraal staan.

Meer over de workshop Ethiek

Toegespitst op uw organisatie

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen praktische relevantie hebben voor alle deelnemers. Als u behoefte heeft aan opleidingen waarin de systematiek van uw organisatie aan de orde komt, kunt u bij ons terecht voor maatwerk oplossingen. Ook onze Ethiek workshop we graag voor u aan, zodat deze aansluit bij uw organisatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze learning specialisten.