Charco & Dique

English

Compliance

Als financiële instelling heeft u te maken met toenemende complexiteit aan de geldende wet- en regelgeving. Elke financiële instelling moet beschikken over een compliancefunctie en een compliance regeling, waarin is vastgelegd aan welke voorschriften de medewerkers zich moeten houden en hoe wordt toegezien op naleving van deze regeling. Onze specialisten staan u graag terzijde, zodat regels worden nageleefd en reputaties blijven behouden.

Neem contact op met onze specialisten en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

Hulp bij uw compliance

Veel ondernemingen zien compliance als extra werkzaamheden naast de reguliere bedrijfsactiviteiten. Dat hoeft niet zo te zijn. Charco & Dique ondersteunt en adviseert financiële instellingen bij hun compliance.

Onze specialisten kunnen u ondersteunen in verschillende werkzaamheden rondom compliance of juist het werk voor u uit handen nemen. We kunnen u ondersteunen bij:

Ruler compliance software

Als bestuurder van een financiële instelling is het cruciaal dat u precies weet aan welke eisen u moet voldoen. U bent verantwoordelijk om uw organisatie, activiteiten en producten tijdig aan te passen aan nieuwe normen. Met compliance software Ruler houdt u zicht op de relevante en actuele wetgeving. Lees meer over wat Ruler voor u kan betekenen.

Meer weten?

Bij Charco & Dique beschikken we niet alleen over gedetailleerde kennis van de steeds veranderende financiële wet-en regelgeving, maar hebben we als geen ander de ervaring in huis om onze klanten te ondersteunen bij de toepassing ervan. Soms strategisch, soms pragmatisch maar altijd duurzaam en met vooruitziende blik. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag een geheel vrijblijvend, oriënterend adviesgesprek aan met een van onze specialisten.

Adviesgesprek aanvragen