Diensten

AVG Awareness

Stel ons een vraag

Kan de kennis binnen uw organisatie op het gebied van privacywetgeving wel een opfrisser gebruiken? De AVG Awareness e-learning van The Ministry of Compliance helpt u hierbij.

Voor wie?

De AVG e-learning is geschikt voor alle professionals die vanuit hun functie te maken hebben met het verwerken van persoonsgegevens en het toepassen van privacyregels binnen hun organisatie.

Inzicht in de privacywet

De e-learning biedt inzicht in de AVG en geeft een duidelijk overzicht van de privacyregels waaraan u zich als organisatie dient te houden. Daarnaast biedt de lesstof praktische handvatten waarmee de cursist in een praktijksituatie leert om te gaan met persoonsgegevens, datalekken en de rechten van betrokkenen.

Meer over de AVG Awareness training

Toegespitst op uw organisatie

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen praktische relevantie hebben voor alle deelnemers. Als u behoefte heeft aan opleidingen waarin de systematiek van uw organisatie aan de orde komt, kunt u bij ons terecht voor maatwerk oplossingen. We passen onze AVG Awareness training graag voor u aan, zodat deze aansluit bij wat er in uw organisatie speelt. Zo bieden wij bijvoorbeeld een AVG Awareness e-learning aan specifiek gericht op woningcorporaties. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze learning specialisten.