Diensten

Cyber Security Awareness

Stel ons een vraag

De cyberveiligheid binnen uw organisatie is vooral afhankelijk van uw medewerkers. Het is daarom belangrijk om de zogenaamde ‘human firewall’ te versterken. De Cyber Security training van ons opleidingsinstituut, The Ministry of Compliance, kan u hierbij helpen.

Voor wie?

Een Cyber Security training is een must voor alle werknemers. Of zij nu te maken krijgen met vertrouwelijke informatie of niet, iedereen loopt de kans om in aanraking te komen met phishing mails of andere vormen van fraude. Een Cyber Security training helpt werknemers dit soort cyberaanvallen te herkennen en juist te handelen.

Cyber Security training

Onze Cyber Security training maakt uw medewerkers meer bewust van de risico’s op cybercriminaliteit. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt geïllustreerd hoe cybercriminelen te werk gaan. Zo leren deelnemers verschillende soorten cyberaanvallen te leren herkennen en te voorkomen. De e-learning duurt tussen de één en twee uur om te voltooien, en is gemakkelijk op ieder gewenst moment te volgen.

Meer over de Cyber Security training

Toegespitst op uw organisatie

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen praktische relevantie hebben voor alle deelnemers. Als u behoefte heeft aan opleidingen waarin de systematiek van uw organisatie aan de orde komt, kunt u bij ons terecht voor maatwerk oplossingen. We passen onze Cyber Security training graag voor u aan, zodat deze aansluit bij wat er in uw organisatie speelt. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze learning specialisten.