Diensten

Financiële wereld in vogelvlucht

Stel ons een vraag

Is de financiële wereld nieuw voor u, of heeft u medewerkers die de overstap maken vanuit een andere sector? Onze ‘Financiële wereld in vogelvlucht’ e-learning maakt cursisten wegwijs in de financiële wereld.

Voor wie?

De Financiële wereld in vogelvlucht e-learning is geschikt voor alle professionals die nieuw zijn in de financiële sector of de overstap maken naar een ander deel van de sector. Ook als u wilt weten hoe uw functie past binnen het geheel, of als u vanuit uw specialisme meer algemene kennis van de sector wilt verkrijgen, is deze e-learning geschikt voor u.

Introductie in de financiële wereld

Ondernemingen die actief zijn in de financiële dienstverlening maken overdracht van vermogen mogelijk, via onder andere betalen en lenen. Ook bieden ze producten en diensten aan waarmee je risico’s kunt afdekken of juist aangaan. Welke financiële producten, instrumenten en diensten bestaan er? Aan welke wetten en regels moeten financiële instellingen zich houden? En hoe is het toezicht op deze instellingen georganiseerd? Na afronding van deze e-learning kunt u al deze vragen beantwoorden.

Lees meer over de e-learning

Toegespitst op uw organisatie

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen praktische relevantie hebben voor alle deelnemers. We passen deze e-learning graag voor u aan, bijvoorbeeld door de inhoud aan te passen op een bepaald type financiële instelling. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze learning specialisten.