Diensten

Externe risk manager

Stel ons een vraag

Als organisatie stelt een gestructureerde aanpak van risicomanagement u in staat uw strategie en doelstellingen te bereiken. Het helpt u kansen te benutten, risico’s te beheersen en verrassingen te voorkomen. De benodigde kennis en capaciteit zijn echter niet altijd aanwezig. De inzet van een externe risk manager kan dan uitkomst bieden.

Wat kunt u verwachten van een externe risk manager?

Onze ervaren specialisten vullen de functie van risicomanager op onafhankelijke, proportionele en effectieve wijze in. Afhankelijk van uw ambities, de omvang, inrichting en complexiteit van uw organisatie wordt de inzet van de externe risk manager op maat toegesneden. Wij werken nauw samen met onze klanten. Onze aanpak is hierin altijd persoonlijk en proactief.

Onze risk managers ondersteunen u met:

  • het creëren van de risicocultuur binnen uw onderneming;
  • het opstellen en implementeren van uw risicostrategie en -beleid, waaronder de risicobereidheid;
  • de onafhankelijke inrichting van uw risicomanagementfunctie;
  • de integrale beheersing van alle relevante risico’s.

Onze risk managers

Onze ervaren risk managers kennen uw branche goed en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in uw sector. Ze zijn pragmatisch, ‘hands-on’ en hebben een brede achtergrond bij zowel private als (semi-)publieke organisaties. Ze kunnen u dan ook op elk niveau ondersteunen en zijn in staat in korte tijd waarde te creëren voor uw organisatie.