Diensten

Op 1 januari 2020 ging Charco & Dique van start met haar eigen opleidingsinstituut. Onder de naam The Ministry of Compliance wordt een scala aan opleidingen en trainingen aangeboden. In eerste instantie alleen online, maar op termijn ook klassikaal.

The Ministry of Compliance

Charco & Dique houdt de wet- en regelgeving voor financiële ondernemingen sinds jaar en dag bij in de software tool Ruler. Daarnaast geven wij regelmatig klassikale trainingen waarbij wij ons ook richten op vaardigheden en het toepasbaar maken van wet- en regelgeving. In The Ministry of Compliance wordt deze kennis van wet- en regelgeving aangevuld met de praktische expertise van (externe) deskundigen. Zo creëren we opleidingen die relevant zijn voor onze deelnemers.

Wet- en regelgeving vertaald naar de praktijk

The Ministry of Compliance is er voor (financiële) professionals die hun vakkennis up-to-date willen houden en op de hoogte willen blijven van wet- en regelgeving. Wij maken de vertaalslag van regels naar praktische handvatten en helpen u gemakkelijk te voldoen aan de wettelijke opleidingseisen. Onze opleidingen zijn te volgen waar en wanneer het u uitkomt, in een aantrekkelijke online leeromgeving. Want leren hoort leuk te zijn. Zelfs als het verplicht is.

Meer over The Ministry of Compliance