Diensten

Marktmisbruik Awareness

Stel ons een vraag

De medewerkers van een financiële instelling krijgen regelmatig te maken met het risico op marktmisbruik. Het is daarom van belang om bekend te zijn met de vele regels die marktmisbruik moeten voorkomen, zoals de Market Abuse Regulation (MAR). De Marktmisbruik Awareness e-learning van ons opleidingsinstituut, The Ministry of Compliance, kan u en uw medewerkers helpen te voorkomen dat u zich (onbewust) schuldig maakt aan marktmisbruik.

Voor wie?

De Market Abuse regulation geldt voor medewerkers van in Nederland gevestigde financiële ondernemingen, zoals banken, beleggingsondernemingen en -instellingen, pensioenfondsen en verzekeraars. Voor deze groep professionals is de Marktmisbruik Awareness training relevant.

Inzicht in de Market Abuse Regulation

De Marktmisbruik Awareness e-learning biedt inzicht in de regels omtrent marktmisbruik, waaronder de Market Abuse Regulation. De training leert deelnemers om signalen van marktmisbruik te herkennen en de regels van de MAR toe te passen. Zo leren zij maatregelen te treffen om marktmisbruik tegen te gaan. De e-learning duurt tussen de één en twee uur om te voltooien, en is gemakkelijk op ieder gewenst moment te volgen.

Meer over de Marktmisbruik Awareness e-learning

Toegespitst op uw organisatie

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen praktische relevantie hebben voor alle deelnemers. Als u behoefte heeft aan opleidingen waarin de systematiek van uw organisatie aan de orde komt, kunt u bij ons terecht voor maatwerk oplossingen. We passen onze Marktmisbruik Awareness training graag voor u aan, zodat deze aansluit bij wat er in uw organisatie speelt. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze learning specialisten.