0:00
Artikel
Ruler

Collega stelt zich voor: Sanne Engelen

3 min leestijd

Zoveel goede ideeën en zo weinig tijd om ze uit te werken. Dat is een probleem waar wij bij Charco & Dique al tijden mee te maken hebben. Om onze geniale ingevingen en suggesties van klanten om te zetten tot actie, is Sanne Engelen (27) sinds 1 februari ons team komen versterken. En wel in een geheel nieuwe functie: namelijk die van ‘Client success manager’.

Binnen deze rol zal Sanne zich bezig gaan houden met het in kaart brengen van de behoeften van onze klanten, en deze vertalen naar de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten. Hierbij zal haar focus liggen op onze compliance software Ruler.

Waarom Charco & Dique?

”Charco & Dique is een platte organisatie met veel ambitie. Innovatie staat hoog in het vaandel bij Charco & Dique, waardoor ze veel impact maken op de markt.

Het is mooi om te zien dat een relatief kleine organisatie inhoudelijk zo sterk is en precies weet waar ze naartoe willen. En willen is dan één ding, maar bij Charco & Dique gebeurt het ook echt. Dit ontdekte ik vanuit mijn vorige rol als marketing manager bij Lifely. Lifely ontwikkelt samen met Charco & Dique Ruler: een vooruitstrevende software die de gehele compliance cycle digitaliseert. In mijn ogen zouden alle compliance afdelingen in Nederland hun voordeel kunnen doen met Ruler. Echter zijn er altijd nog partijen die Ruler niet kennen én zijn er nog volop ontwikkelingen mogelijk. Toen ik de vraag kreeg om hierover mee te denken, kon ik niet anders dan direct de uitdaging aangaan en de ontwikkeling van Ruler helpen voortzetten.”

Wat voeg jij toe?

”Nieuwsgierigheid naar het waarom staat in mijn leven centraal. Daarbij praat ik graag met mensen en kruip ik met enige regelmaat in de schoenen van een ander; acteren is een hobby van mij. Dat maakt dat ik de behoeften van klanten goed in beeld kan brengen, om deze uiteindelijk weer te vertalen naar de (verbetering van) diensten en producten van Charco & Dique.

Stilzitten doe ik ook niet graag. Ik ben dan ook erg ondernemend. Als ik een nieuw idee uitwerk doe ik dit altijd met een volledig uitgedacht plan, waarin ik de verwachtingen in kaart breng en een inschatting maak van de mogelijke risico’s. Deze aanpak zal mij ook helpen bij de ontwikkeling van nieuwe features voor Ruler en nieuwe diensten voor Charco & Dique.

Voor nu ben ik gestart het bestuderen van Ruler en ga ik vooral veel met klanten in gesprek. Heeft u ideeën of feedback? Neem dan gerust contact met mij op!”

Neem contact op met Sanne