Nieuws
The Ministry of Compliance

Opleidingsinstituut Ministry of Compliance breidt aanbod uit

Eind november is the Ministry of Compliance door DSI geaccrediteerd voor het aanbieden van ESMA Permanent Vakbekwaam programma’s voor de DSI-registers Treasury, Institutioneel en Retail. Vanaf 1 januari zijn deze programma’s beschikbaar voor cursisten. Daarnaast zal The Ministry of Compliance ook programma’s aanbieden voor de DSI registers Beleggingsanalist, Effectenhandelaar en Compliance Professional.

Het accreditatieproces door DSI voor deze programma’s is inmiddels gestart. Vanaf 1 april 2020 zullen deze programma’s beschikbaar zijn voor cursisten.

The Ministry of Compliance biedt online trainingen aan die aansluiten bij de praktijk. Opleidingen die leuk zijn om te volgen, met prikkelende lesstof in een aantrekkelijke vormgeving. Voor financiële ondernemingen biedt the Ministry opleidingen op maat, met specifieke inhoud toegesneden op de praktijk van de onderneming.
Naast DSI gerelateerde opleidingen biedt the Ministry of Compliance binnenkort ook andere compliance opleidingen, zoals op het gebied van de Wwft en Privacy.

Wilt u zich aanmelden voor een van de opleidingen? Of informatie ontvangen over hoe the Ministry of Compliance u kan helpen met trainingen voor uzelf of uw medewerkers? Ga dan naar de website of neem contact met ons op via theminister@ministryofcompliance.nl.

Wilt u weten hoe onze trainingen er uit zien? Vraag dan hier de demo aan.

Meer weten?

Bij Charco & Dique beschikken we niet alleen over gedetailleerde kennis van de steeds veranderende financiële wet-en regelgeving, maar hebben we als geen ander de ervaring in huis om onze klanten te ondersteunen bij de toepassing ervan. Soms strategisch, soms pragmatisch maar altijd duurzaam en met vooruitziende blik. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.