Nieuws

Collega stelt zich voor: Remco Voogt

Remco Voogt (52)  is per 1 november begonnen bij Charco & Dique. Hij is afkomstig van Arise B.V., een op Afrika gerichte ontwikkel-organisatie, waarvan Rabobank een van de investeerders is. Remco heeft een lange geschiedenis binnen de nationale en internationale bancaire sector. Sinds zijn afstuderen als bedrijfsjurist is hij werkzaam geweest bij diverse grootbanken en als toezichthouder bij DNB.

Waarom Charco & Dique?

Charco en Dique biedt mij de mogelijkheid om mijn passie voor juridisch- inhoudelijke verdieping om te zetten naar praktische oplossingen. Ik kijk er naar uit om meerdere klanten te helpen met urgente vraagstukken, op een dusdanige manier dat ze er ook direct wat mee kunnen. Ik vind het aantrekkelijk om met meerdere sectoren in aanraking te komen. Charco & Dique heeft een brede klantenkring, dus dat biedt me de mogelijkheid om me hierin te verbreden.

Tot slot, ik vind het bijzonder leuk dat ik de mensen die ik in het verleden vaker ben tegengekomen op kennissessies of anderszins, nu als directe collega’s kan beschouwen.

Wat voeg jij toe?

Ik ben goed in het vormen van een legal opinie, en deze toe te passen op een concrete casus uit de praktijk. Dit komt onder meer omdat ik van nature nieuwsgierig ben. Ik wil dingen kunnen snappen. Zo ben ik ook in staat om wet- en regelgeving snel te doorgronden en de mogelijke effecten daarvan voor een organisatie(-inrichting) te ‘pinpointen’. Hiermee kan ik ook Ruler – het online compliance dashboard van C&D – helpen verbeteren.

Meer weten?

Bij Charco & Dique beschikken we niet alleen over gedetailleerde kennis van de steeds veranderende financiële wet-en regelgeving,
maar hebben we als geen ander de ervaring in huis om onze klanten te ondersteunen bij de toepassing ervan.
Soms strategisch, soms pragmatisch maar altijd duurzaam en met vooruitziende blik.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.