0:00
Artikel

Dam tot Damloop 2022 voor Tjommie

2 min leestijd

Charco & Dique is trotse partner van Tjommie: een klein goed doel met grote impact. In september 2022 doen wij mee met de Dam tot Damloop om geld in te zamelen voor Tjommie.

We gaan rennen voor schoolpleinen in de townships van Zuid-Afrika. Met de opbrengst worden schoolpleinen bij lokale pre-schools aangelegd en aantrekkelijk gemaakt. Er worden bijvoorbeeld atletiekbanen aangelegd, speelcirkels gemaakt en goals op de muren getekend. Op deze manier stimuleren wij op natuurlijke wijze de spelactiviteiten van kinderen. Zo krijgen zij niet alleen een goed begin in het onderwijs, maar ook in sport en spel. Want juist door op al deze gebieden ondersteuning te bieden krijgen zij een kans op een betere toekomst!

Wilt u ons helpen ons streefbedrag van €5000,- bij elkaar te krijgen? Sponsor onze renners dan via onderstaande link. Goed om te weten: 100% van de donaties komt terecht bij Tjommie!

Help mee

Over Tjommie

Tjommie creëert kansen voor kinderen die opgroeien in Zuid-Afrikaanse townships. Door middel van duurzame projecten voorziet de organisatie in basale levensbehoeften, zoals water, voeding en bescherming. Maar ook in talentontwikkeling en sociaal-emotionele ondersteuning via sportieve en culturele activiteiten. Zo maakt Tjommie het verschil tussen een leven in wanhoop en een leven met mogelijkheden.

Tjommie maakt maatschappelijk ondernemen tastbaar, door uw doelstellingen te verbinden aan een concreet project. Wilt u net als Charco & Dique een positieve bijdrage leveren aan de kansen voor kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Lees meer