Naar website
Persoonlijk leiderschap

Webinar: persoonlijk leiderschap in een wereld van toezicht

Donderdag 20 januari 2022, 16:00-16:45

INSCHRIJVING GESLOTEN

Bedrijven en personen die financiële diensten verlenen moeten deskundig én betrouwbaar zijn. Consumenten moeten kunnen vertrouwen op zorgvuldige financiële dienstverlening. Het imago van de financiële dienstverlening staat echter al jaren onder druk. Mede dankzij het niet of te laat ingrijpen bij overtredingen van gedragsnormen. Ondanks de vele regulerende maatregelen die de afgelopen jaren zijn genomen, neemt het vertrouwen dat consumenten hebben in de sector nog altijd af. Hoe kunnen we dit vertrouwen herstellen?

‘’One of the most important of all personal leadership skills is self-awareness.’’

Cruciaal blijft het functioneren van het individu. De vraag is nu: hoe serieus neem jij dit? En hoe hou je jouw focus op het functioneren en het gedrag van jezelf en je collega’s om je heen scherp?

Dat is de vraag die centraal staat in het webinar ‘Persoonlijk leiderschap in een wereld van toezicht’. Tijdens het webinar geven we een voorproefje van de gelijknamige ééndaagse training die we in 2022 via The Ministry of Compliance zullen gaan aanbieden. De training biedt meer inzicht in je persoonlijk handelen en eigen onbewuste motivatie. Vervolgens leer je hoe je dit in je dagelijkse praktijk toepast, waardoor je:

  • Effectiever reflecteert op je eigen functioneren, en hiermee de basis legt voor persoonlijke groei;
  • Sneller, bekwamer en meer integer weet te anticiperen op situaties en veranderingen;
  • Bewust bent van je eigen waarden en gedrag, en hiermee extra toegevoegde waarde weet te brengen;
  • De impact begrijpt van krachtige communicatie, en dit zelf weet toe te passen;
  • Op constructieve wijze moeilijke boodschappen kunt geven, door de hiërarchische verhoudingen heen.

 

In 45 minuten navigeert Ron Offerman, business- en leiderschapscoach, je door de volgende onderwerpen:

  • Identiteit en purpose: weet jij de impact van je persoonlijke waarden te onderkennen en dit juist en effectief in te zetten?
  • Reflecteren: wat is de meerwaarde van effectief reflecteren en hoe pas je dit structureel toe?
  • Communicatie en beïnvloeding: hoe krachtig en effectief is jouw communicatie? Weet je te schakelen in stijl en daarmee resultaat te behalen en anderen positief te beïnvloeden?

 

Wil jij leren hoe je meer bewust wordt van jezelf, en zo je persoonlijk leiderschap verbeteren? Schrijf je dan kosteloos in voor het webinar!