Naar website
Charco & Dique X VCO

Webinar Charco & Dique X VCO: '20 jaar Compliance Officer: tussen droom en daad'

22 april 2021, 15.30-16.45

De Vereniging van Compliance Officers bestaat dit jaar 20 jaar. Tijd voor een terugblik! Na een geslaagd evenement rondom het thema ‘duurzaamheid’, neemt Gerard Jong ons op donderdag 22 april mee in de afgelopen twee decennia compliance.

 

Aan de hand van 10 thema’s met bijbehorende stellingen bespreekt hij de veranderende rol van de compliancefunctie. Denk daarbij aan de verwachtingen, verplichtingen, wensen en de veranderingen. Tijdens het webinar horen wij graag uw stem. Elk thema zal worden afgerond met een anonieme peiling onder deelnemers.

 

Aan het einde van het webinar hopen we de balans op te kunnen maken: is de compliancefunctie inmiddels volwassen geworden, of nog steeds een beetje aan het puberen?

 

Een aantal van de thema’s die tijdens het webinar worden besproken, verdiepen we in aparte sessies later dit jaar. De voorbereidingen voor deze verdiepende evenementen zijn in volle gang. Houd onze berichtgeving hierover in de gaten, en meld u snel aan voor het webinar over ’20 jaar Compliance Officer’!

Aanmelden