Nieuws

Collega stelt zich voor: Klaske Beyer

Klaske Beyer (43) is afgelopen 15 november begonnen bij Charco & Dique. Na haar studie Europees en privaat recht heeft ze gewerkt als advocaat bij Loyens & Loeff, als toezichthouder bij DNB, en als compliance officer bij de Friesland Bank. De afgelopen 5 jaren heeft ze bij Rabobank Corporate Compliance gewerkt als regulatory affairs officer en bij Operational Risk als change manager. In deze laatste hoedanigheid is ze onder meer verantwoordelijk geweest voor het opzetten van een (bankbreed) Policy management framework, de herstructurering van beleidsdocumenten en de inbedding van dit framework in de algehele governance van de organisatie.

Waarom Charco & Dique?

Ik werd door oud-collega’s geattendeerd op een vacature bij Charco en Dique. De kleinschaligheid van het team en de diversiteit van de dienstverlening sprak me aan. Bij Charco & Dique kan ik mijn opgedane kennis en ervaring met betrekking tot zowel compliance, legal als risk inzetten.

Daarnaast is er bij Charco & Dique ook ruimte om te ondernemen. Zo ben ik zeer geïnteresseerd in het onderwerp “duurzaamheid”. Veel ondernemingen – ook in de financiële sector- omarmen dit begrip, maar niet zelden wordt het onderwerp nog afgedaan als “geitenwollen sokken” thema. Dit terwijl de roep naar een duurzaam financieel systeem toeneemt. Ik zie het als een kans om de ontwikkelingen op dit gebied te volgen en om bij Charco & Dique ondernemingen te ondersteunen om duurzaamheid te verankeren in de onderneming; van de strategie tot aan het integreren ervan in de bedrijfsprocessen.

Kortom, mijn oud-collega’s hebben goed gezien waar ik naar op zoek ben en wat ik leuk vind.

Wat voeg jij toe?

Ik ben thuis in vraagstukken op het gebied van legal, risk en compliance. Ik ben goed in het inhoudelijk en procesmatig vormgeven van een policy management framework, zodat beleid aantoonbaar compliant is met wet- en regelgeving, maar ook is geïmplementeerd en dat de mate van naleving inzichtelijk is.

Meer weten?

Bij Charco & Dique beschikken we niet alleen over gedetailleerde kennis van de steeds veranderende financiële wet-en regelgeving,
maar hebben we als geen ander de ervaring in huis om onze klanten te ondersteunen bij de toepassing ervan.
Soms strategisch, soms pragmatisch maar altijd duurzaam en met vooruitziende blik.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.