Nieuws

Collega stelt zich voor: Ella Terbeek

Ella (44) werkt sinds deze maand bij Charco & Dique als consultant. Hiervoor heeft ze onder meer gewerkt bij Achmea, SNS Reaal, ASR, Delta Lloyd/NN en als zelfstandige. Ella heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening: op het gebied van bancaire diensten, levensverzekeringen en – haar specialisatie- pensioenen. Zij combineert haar compliance kennis met diepgaande expertise op gebied van productinhoud, verzekeringstechniek, bedrijfsprocessen en kwaliteit van de administratie.

Waarom Charco & Dique?

Bij Charco & Dique kan ik de combinatie maken van aspecten die ik belangrijk vind in mijn werk: doen wat ik leuk vind, waar ik goed in ben én nieuwe ideeën uitvoeren. Deze mix van factoren ervaar ik als uniek in de markt. Ik kijk er ook naar uit om voor meerdere klanten te werken. Deze dynamiek past bij mij. Daarnaast ervaar ik de sfeer bij Charco & Dique als informeel, vlot en collegiaal. Een erg prettige werkomgeving!

Wat voeg jij toe?

De kennis en ervaring die ik heb maakt dat ik als een ‘spin in het web’ kan opereren tussen compliancekaders en de primaire businessketen. Met name in de pensioensector is dat een bijzondere toegevoegde waarde. Ik zie snel waar eventuele issues of verbeterpunten zijn en doorzie dan ook wat er moet gebeuren. Ik denk graag in oplossingen in plaats van onmogelijkheden, omdat de klant en het bedrijf hier het meest bij gebaat zijn: praktisch en no nonsense.

Lees meer

Meer weten?

Bij Charco & Dique beschikken we niet alleen over gedetailleerde kennis van de steeds veranderende financiële wet-en regelgeving,
maar hebben we als geen ander de ervaring in huis om onze klanten te ondersteunen bij de toepassing ervan.
Soms strategisch, soms pragmatisch maar altijd duurzaam en met vooruitziende blik.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.