Charco & Dique

English
|

MiFID II beschermt beleggers.

En wij beschermen uw organisatie. Want met onze kennis van de wettelijke kaders bieden wij u direct inzicht in de impact van MiFID II op uw organisatie.

Direct inzicht in de impact van MiFID II
op uw organisatie

De intrede van MiFID II stelt eisen aan uw compliance. Van grootbanken tot kleine vermogensbeheerders, de juridische en compliance specialisten van Charco & Dique helpen uw organisatie om aan de eisen van de wet te voldoen.

Wij beschermen uw organisatie

Onze juristen en compliance specialisten hebben real time inzicht in alle actualiteiten en ontwikkelingen rondom MiFID II. Op basis van de karakteristieken van uw organisatie bieden wij u direct inzicht in de voor u relevante onderdelen van de wet. Dit doen we als volgt:

  • Wij geven inzicht in alleen de relevante onderdelen van MiFID II;
  • Indien van toepassing geven we inzicht in de verschillen tussen MiFID I en MiFID II;
  • Met een gap analyse kijken we waar uw huidige organisatie wel en niet voldoet aan de eisen van MiFiD II;
  • We leggen eventueel dwarsverbanden tussen MiFID II en andere wet- en regelgeving, zoals Verordening Marktmisbruik;
  • We doen zonodig het projectmanagement en ondersteuning bij de implementatie en werken concrete oplossingen uit zodat uw organisatie klaar is voor MiFID II;
  • Wij bieden deskundige ondersteuning bij lopende MiFID II projecten, zoals de (juridische) interpretatie van MiFid II, QA op bestaand projecten of op gerealiseerde MiFID II doelen/resultaten, opstellen beleid, etc.;
  • We begeleiden vergunningaanvragen voor partijen die onder MiFID II voor het eerst vergunningplichtig zijn;
  • Indien gewenst trainen wij uw medewerkers om de kennis over MiFID II te verhogen.

U bent bij ons in vertrouwde handen

De specialisten van Charco & Dique hebben ruimschoots ervaring met MiFID I en II projecten. Wij zijn snel en flexibel en voegen direct waarde toe aan MiFID II projecten en kunnen deze zonodig versnellen. Ook als u nog niet bent gestart met de implementatie kunnen wij snel projecten opstarten. Wij hebben bovendien goede contacten met de AFM en weten hoe toezichthouders naar MiFID II onderwerpen kijken.

Neem direct contact op met één van onze specialisten als u wilt weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

e-Paper MiFID PARP