Diensten

Verzorgen van regulatory updates

Stel ons een vraag

De financiële sector is continu in ontwikkeling. Om grip te houden op de sector, verandert wet- en regelgeving razendsnel mee. Dit betekent dat financiële ondernemingen de ontwikkelingen doorlopend in de gaten moeten houden om compliant te blijven.

Wilt u er zeker van zijn dat u niets over het hoofd ziet? Charco & Dique biedt op maat gemaakte regulatory updates, waarin we u op de hoogte stellen van de ontwikkelingen die relevant zijn voor uw organisatie. Zo bent u tijdig geïnformeerd over aanstaande wetswijzigingen en actualiteiten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze werkwijze

De regulatory updates stellen u op de hoogte van relevante ontwikkelingen in wet- en regelgeving, zodat u hierop kunt anticiperen. U ontvangt elk kwartaal een uitgebreide rapportage, die volledig is toegespitst op uw organisatie. Onze specialisten bespreken samen met u de mogelijke impact voor uw organisatie en denken mee over eventuele vervolgstappen en de praktische invulling hiervan. Ook kunnen zij u helpen met een plan van aanpak voor de aanpassing van uw beleid en procedures, zodat u altijd in control blijft.

Meer informatie aanvragen