Interim risk management

Beschikt u niet over een risk manager of wilt u uw huidige risk manager laten ondersteunen? Of heeft u tijdelijk behoefte aan extra capaciteit? Ook dan kunt u terecht bij de specialisten van Charco & Dique. Door het (gedeeltelijk) outsourcen van uw risk management beschikt u hierdoor altijd over de juiste expertise en capaciteit.

Invulling van uw risk management functie

Onze specialisten helpen u op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij risicomanagement. Wij helpen u bij het opzetten en optimaliseren van uw risicomanagement framework, het optimaliseren van uw risicomanagement beleid, continue risico monitoring en rapporteren van actieve risico’s.

Onze risk managers:

  • geven invulling aan de onafhankelijke risk management functie.
  • beschikken over gedetailleerde kennis van de continu veranderende financiële wet- en regelgeving. Zij weten wat effectief risicomanagement inhoudt.
  • opereren als lid van uw organisatie en kunnen eventueel uw huidige risk manager ondersteunen.

Door het outsourcen van risk management beschikt uw organisatie altijd over de juiste risk management expertise en capaciteit.

Onze werkwijze als risk manager

Charco & Dique is de onbetwiste specialist op het gebied van (inter)nationale financiële wet- en regelgeving en draagt als zodanig bij aan (het behoud van) de reputatie van klanten. We richten ons daarbij primair op Europese en Nederlandse wet- en regelgeving.

Vanwege de complexiteit van de vraagstukken werken we nauw samen met onze klanten. Onze aanpak is hierin altijd persoonlijk en proactief. Soms strategisch, soms pragmatisch, maar altijd duurzaam en met vooruitziende blik.

Meer weten?

Bij Charco & Dique beschikken we niet alleen over gedetailleerde kennis van de steeds veranderende financiële wet-en regelgeving, maar hebben we als geen ander de ervaring in huis om onze klanten te ondersteunen bij de toepassing ervan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag een geheel vrijblijvend, oriënterend adviesgesprek aan met een van onze specialisten.

Adviesgesprek aanvragen