Externe juridische ondersteuning

Blijven er bij u te veel juridische vragen onbeantwoord op de plank liggen? Heeft u in de waan van de dag onvoldoende tijd om de gevolgen van nieuwe wetgeving voor uw organisatie in kaart te brengen en te doorgronden? Of krijgt u een juridische vacature niet snel genoeg ingevuld? Dan kan Charco & Dique Legal iets voor u betekenen.

Legal counsel on demand

Wij bieden externe juridische ondersteuning aan financiële ondernemingen. Dit doen we zowel op tijdelijke als op doorlopende basis, bij u op locatie of op afstand. Indien u behoefte heeft aan extra juridische capaciteit, dan helpen wij u graag.

U kunt ons inschakelen voor:

  • Juridische ondersteuning bij projecten en vraagstukken waarvoor uw onderneming zelf onvoldoende kennis of kunde in huis heeft.
  • Het vervangen van een medewerker die tijdelijk met verlof gaat.
  • De invulling van een juridische vacature op interim basis.
  • Een vast aantal uren per maand.

Als u een zogenaamde doorlopende serviceovereenkomst met ons afsluit staan wij te allen tijde tot uw beschikking. Zodra u behoefte heeft aan juridische ondersteuning kunnen wij direct voor u aan de slag.

Onze werkwijze

Waarom u voor ons kiest? Als consultant zijn wij gewend om snel onze weg te vinden in een financiële onderneming. Door onze ruime ervaring ervaring bij verschillende (grote) financiële ondernemingen, kennen wij de financiële sector als geen ander en weten wij hoe het is om samen te werken met andere disciplines binnen een financiële onderneming.

Meer weten?

Meer weten over de hulp die wij u als legal counsel on demand kunnen bieden? Vraag dan een geheel vrijblijvend, oriënterend adviesgesprek aan met een van onze specialisten.

Adviesgesprek aanvragen