Learning

Op 1 januari 2020 ging Charco & Dique van start met haar eigen opleidingsinstituut. Onder de naam The Ministry of Compliance wordt een scala aan opleidingen en trainingen aangeboden. In eerste instantie alleen online, maar op termijn ook klassikaal.

Gewoon goed geregeld

The Ministry of Compliance is de opleider voor financiële organisaties en professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. The Ministry verzorgt zowel DSI-geaccrediteerde programma’s als andere opleidingen op het gebied van compliance en risk management. De opleidingen sluiten aan bij de praktijk, met actuele lesstof in een aantrekkelijke online leeromgeving. Want leren hoort leuk te zijn, zelfs als het verplicht is.

Waarom The Ministry of Compliance?

Charco & Dique houdt de wet- en regelgeving voor financiële ondernemingen sinds jaar en dag bij in de software tool Ruler. Daarnaast geven wij regelmatig klassikale trainingen waarbij wij ons ook richten op vaardigheden en het toepasbaar maken van wet- en regelgeving. In The Ministry of Compliance wordt deze kennis van wet- en regelgeving aangevuld met de praktische expertise van (externe) deskundigen. Zo creëren we opleidingen die relevant zijn voor de deelnemers.

Wij vinden dat opleidingen praktische relevantie moeten hebben voor alle cursisten. Daarom kunt u bij The Ministry of Compliance de standaardprogramma’s aan laten passen, zodat ze aansluiten bij wat er in uw organisatie speelt. Zo kunt u bijvoorbeeld informatie over het eigen beleid in de lesstof opnemen, of standaardvoorbeelden vervangen door eigen inhoud.

Voor wie is Ministry of Compliance bestemd?

The Ministry of Compliance richt zich op medewerkers van financiële ondernemingen. DSI-gecertificeerde professionals houden hun vakbekwaamheid up-to-date met onze PV-programma’s. Val je wel onder MiFID, maar heb je geen DSI-certificering? Ook dan kunnen wij je helpen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Bekijk hier ons aanbod aan awareness trainingen.

Uitgebreid aanbod in 2020

Het aanbod van the Ministry of Compliance is in ontwikkeling. Vanaf april kunt u PV-programma’s volgen voor alle DSI-certificeringen, zowel in het Engels als in het Nederlands. Daarnaast bieden wij awareness trainingen aan op het gebied van AVG, Cyber Security, ESG, Marktmisbruik en Wwft.

Blijf op de hoogte