Learning

Op 1 januari 2020 ging Charco & Dique van start met haar eigen opleidingsinstituut. Onder de naam The Ministry of Compliance wordt een scala aan opleidingen en trainingen aangeboden. In eerste instantie alleen online, maar op termijn ook klassikaal.

Gewoon goed geregeld

The Ministry of Compliance is de opleider voor financiële organisaties en professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. The Ministry verzorgt zowel DSI geaccrediteerde programma’s als andere opleidingen op het gebied van compliance en risk management. De opleidingen sluiten aan bij de praktijk, met actuele lesstof in een aantrekkelijke online leeromgeving. Want leren hoort leuk te zijn, zelfs als het verplicht is.

Waarom The Ministry of Compliance?

Charco & Dique houdt de wet- en regelgeving voor financiële ondernemingen sinds jaar en dag bij in de software tool Ruler. Daarnaast geven wij regelmatig klassikale trainingen waarbij wij ons ook richten op vaardigheden en het toepasbaar maken van wet- en regelgeving. In The Ministry of Compliance wordt deze kennis van wet- en regelgeving aangevuld met de praktische expertise van (externe) deskundigen. Zo creëren we opleidingen die relevant zijn voor de deelnemers.

Wij vinden dat opleidingen praktische relevantie moeten hebben voor alle cursisten. Daarom kunt u bij The Ministry of Compliance de standaardprogramma’s aan laten passen, zodat ze aansluiten bij wat er in uw organisatie speelt. Zo kunt u bijvoorbeeld informatie over het eigen beleid in de lesstof opnemen, of standaardvoorbeelden vervangen door eigen inhoud.

Voor wie is Ministry of Compliance bestemd?

The Ministry of Compliance richt zich op medewerkers van financiële ondernemingen.

Uitgebreid aanbod in 2020

The Ministry of Compliance biedt geaccrediteerde Permanent Vakbekwaam (PV)-programma’s aan voor alle DSI-certificeringen. Maar ook voor andere online opleidingen op het gebied van compliance en risk management kunt u terecht bij The Ministy. Zo worden er op dit moment opleidingen ontwikkeld op het gebied van Wwft en Privacy. Deze opleidingen sluiten goed aan op de dagelijkse praktijk en zijn gebaseerd op casuïstiek zoals wij die dagelijks bij financiële instellingen tegenkomen. Ook hier gaat het om ‘verplichte nummers’. De toezichthouder/wetgever eist immers dat u en uw medewerkers voldoende van deze onderwerpen afweten. The Ministry of Compliance biedt hierbij een duidelijke meerwaarde.

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van Ministry of Compliance? Schrijf u in en ontvang de laatste updates over ons opleidingsinstituut.

Meer informatie? Bekijk dan de website van The Ministry of Compliance.

Blijf op de hoogte