Charco & Dique

English

Compliance software

Als financiële onderneming wilt u weten aan welke toezichtswetten uw organisatie moet voldoen en wanneer deze wijzigen. Met onze nieuwste generatie compliance software heeft u altijd en overal inzicht in alle wetten en regels die gelden voor uw specifieke situatie, inclusief een vooruitblik naar alle geplande wijzigingen en de mogelijkheid om deze te implementeren.

Ruler

U wilt weten aan welke wetten en regels u moet voldoen en u wilt tijdig geïnformeerd worden over veranderingen in de voor u relevante wetten en regels. Ruler helpt u hierbij. Ruler is de juiste keuze voor financiële organisaties die altijd en overal op de hoogte willen zijn van de actuele wet- en regelgeving. Ontdek zelf wat Ruler voor uw organisatie kan betekenen.

Keeper

Keeper geeft gedetailleerd de verschillen weer tussen de huidige en nieuwe normen van een bepaalde wet en ondersteunt u bij een consistent projectmanagement voor het gehele implementatietraject. Lees meer over wat Keeper voor uw organisatie kan betekenen.

Meer weten?

Bij Charco & Dique beschikken we niet alleen over gedetailleerde kennis van de steeds veranderende financiële wet-en regelgeving, maar hebben we als geen ander de ervaring in huis om onze klanten te ondersteunen bij de toepassing ervan. Soms strategisch, soms pragmatisch maar altijd duurzaam en met vooruitziende blik. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de compliance softwares? Vraag een geheel vrijblijvend, oriënterend adviesgesprek aan met een van onze specialisten.

Adviesgesprek aanvragen