Compliance advies

Als financiële instelling heeft u te maken met toenemende complexiteit aan de geldende wet- en regelgeving. Aandacht voor uw compliance is daarom zeer belangrijk.

Bent u op zoek naar compliance advies of wilt u weten of u in bepaalde gevallen voldoet aan de wet- en regelgeving? Wij leveren specifiek compliance advies over onder meer:

  • Reikwijdte vraagstukken (moet ik voldoen aan wetgeving?)
  • Reclame-uitingen, websites, financiële bijsluiters, contracten en productinformatie
  • Productontwikkeling en productreviews
  • Beheerst beloningsbeleid

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek bij ons aan en ontdek de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen

Compliance advies bij Charco & Dique

Onze specialisten bieden expertise en advies bij compliance voor financiële ondernemingen. Wij beschikken niet alleen over gedetailleerde kennis van de steeds veranderende financiële wet- en regelgeving, maar hebben ook als geen ander de ervaring in huis om onze klanten te ondersteunen bij de toepassing hiervan.

Ons compliance advies strekt zich uit van een vergunningsaanvraag tot uw dagelijkse operationele werkzaamheden. Wij kunnen u adviseren bij talloze ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, zoals MiFID IIAIFMD, PSD2 en de AVG.

Niet alleen uw bestaande business, maar ook nieuwe initiatieven dienen te voldoen aan de wet- en regelgeving. Wij voorzien u graag van compliance advies en helpen waar nodig bij het overleg met toezichthouders om er samen met u voor te zorgen dat ook uw nieuwe initiatieven aan alle regels voldoen.

Charco & Dique beschikt hierbij ook over de mogelijkheid om als uw externe compliance officer te fungeren.

Onze werkwijze

Charco & Dique is de onbetwiste specialist op het gebied van (inter)nationale financiële wet- en regelgeving en draagt als zodanig bij aan (het behoud van) de reputatie van klanten. We richten ons daarbij primair op Europese en Nederlandse wet- en regelgeving.

Vanwege de complexiteit van onze vraagstukken werken we nauw samen met onze klanten. Onze aanpak is hierin altijd persoonlijk en proactief. Soms strategisch, soms pragmatisch, maar altijd duurzaam en met vooruitziende blik.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij compliance advies? Vraag een geheel vrijblijvend, oriënterend adviesgesprek aan met een van onze specialisten.

Adviesgesprek aanvragen