Compliance check

Wilt u als financiële instelling nagaan of u voldoet aan specifieke (onderdelen van) wet- en regelgeving? Dan kunt u een compliance check uitvoeren bij Charco & Dique. Door middel van onze compliance check weet u direct of u voldoet aan de voor uw organisatie gestelde wet- en regelgeving.

Wilt u een compliance check uitvoeren? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij helpen u graag.

Adviesgesprek aanvragen

Ondersteuning bij compliance check

Charco & Dique helpt organisaties bij het regelmatig uitvoeren van een compliance (health) check. Onze specialisten helpen u graag bij het inzichtelijk maken van alle wet- en regelgeving die op uw organisatie van toepassing is. Wij ondersteunen u graag door middel van:

  • Het uitvoeren van reviews en feitenonderzoek (eventueel in samenwerking met uw IAD) gericht op naleving van wet- en regelgeving.
  • Het uitvoeren van organisatie- en/ of persoonsgerichte integriteitsonderzoeken.

Naar aanleiding van de compliance (health) check leveren we een uitgebreide rapportage op met daarin de conclusies van uw compliance en adviseren wij u over eventuele vervolgstappen.

Voldoe aan toekomstige wet- en regelgeving

Een compliance check is belangrijk, maar als financiële instelling moet u continu voldoen aan de gestelde normen. Wij maken alle normen inzichtelijk in een legal framework, zodat u gemakkelijk overzicht houdt over zowel de huidige als toekomstige wetgeving.

Daarnaast kunnen we de gestelde normen voor u actueel houden in de compliance software Ruler. Met Ruler heeft u altijd zicht op toekomstige wet- en regelgeving, zodat u tijdig nieuwe wet- en regelgeving kunt implementeren. Onze specialisten kunnen u ook ondersteunen bij de implementatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een compliance check van Charco & Dique of persoonlijk advies over compliance? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij denken graag met u mee.

Adviesgesprek aanvragen