0:00
Artikel
The Ministry of Compliance

Collega stelt zich voor: Wendy Walravens

3 min leestijd

The Ministry of Compliance groeit. Om ons opleidingsinstituut verder uit te bouwen en nog beter maatwerk te kunnen leveren aan onze klanten, is Wendy Walravens op 1 december 2021 begonnen als Consultant Opleidingen. Haar oplossingsgerichtheid, ervaring bij zowel bank als verzekeraar en aanpakkersmentaliteit, maken haar de perfecte persoon voor deze uitdaging.

Waarom Charco & Dique?

‘’Charco & Dique streeft er naar complexe zaken simpel te maken. Deze filosofie uit zich niet alleen in de communicatie met klanten, maar ook intern. Ik merkte dit al tijdens het sollicitatieproces. Het begon bij de duidelijke, pakkende vacaturetekst. Toen ik een berichtje stuurde om kennis te maken kreeg ik direct reactie. Ik heb nog nooit een sollicitatieprocedure meegemaakt die zo soepel verliep. Die manier van werken past goed bij mij. Ik ben klantgericht en hou van snelle interactie en korte communicatielijnen.

Mijn nieuwe collega’s hebben bakken kennis en ervaring. Ik hoop veel van ze te leren, met name op het gebied van compliance. Ik krijg hier de kans om zelf te kiezen waar ik mij verder in wil ontwikkelen, dat is het mooie aan Charco & Dique. Mijn focus ligt nu op de opleidingen, maar het lijkt me ook leuk om compliance opdrachten uit te gaan voeren.’’

Wat voeg jij toe?

‘’Ik ben enthousiast, gedreven en bied graag een helpende hand. Ik denk graag mee met de klant en kan, dankzij mijn kennis en ervaring, gemakkelijk de verbinding leggen tussen de behoeften van klanten en onze opleidingen. Binnen de leidinggevende functies bij mijn voorgaande werkgevers hield ik mij al bezig met het organiseren van opleidingen. Nu krijg ik de kans om ook over de inhoud mee te denken.

Ik kijk ernaar uit om het gesprek aan te gaan met potentiële klanten. Wat merken ze in de markt? Welke kennis missen ze binnen de organisatie en wat kunnen wij daarin betekenen? Ik ben erg oplossingsgericht en zet mijn kennis graag in om maatwerk te bieden. Natuurlijk op een pragmatische manier, passend bij Charco & Dique.

Ook denk ik dat ik goed pas binnen de organisatiecultuur. Als leidinggevende probeerde ik op iedere afdeling een cultuur te creëren met ruimte voor gezelligheid, waarbinnen iedereen verantwoordelijkheid nam en zo zelfstandig mogelijk werkte. Dat is precies hoe er bij Charco & Dique gewerkt wordt. Het voelt als een verademing om mij hierbij aan te sluiten.’’

Neem contact op met Wendy