0:00
Artikel

Collega stelt zich voor: Luc Bonnet

3 min leestijd

Op 1 september is Luc Bonnet als consultant bij Charco & Dique in dienst gekomen. Hij is geen onbekende voor ons, aangezien hij tijdens zijn master al twee jaar als werkstudent bij ons heeft gewerkt. Met zijn kennis over de financiële regelgeving, zijn nieuwsgierigheid en frisse perspectief is hij een waardevolle aanwinst.

Waarom Charco & Dique?

“Tijdens mijn studie Bedrijfskunde MER kwam ik erachter hoeveel interesse ik heb in recht en hoe de juridische wereld in elkaar steekt. Daarom besloot ik om over te stappen naar de studie Nederlands recht, gevolgd door een master Financieel Recht. Als werkstudent tijdens deze jaren in mijn master heb ik verschillende opdrachten gedaan, onder andere met betrekking tot een pensioenfonds en meerdere CDD-projecten. Als werkstudent werd ik echt meegenomen in allerlei opdrachten, waardoor ik mij tot een waardig deel van het team voelde. De band met collega’s, de platte organisatie en vooral de wil van elke collega om van elkaar iets te leren, heeft mij laten besluiten in deze organisatie verder te willen groeien. De collega’s die hier rondlopen weten ontzettend veel, wat mij hier veel mogelijkheden tot groeien biedt.

Sinds we deel zijn geworden van ProjectiveGroup zijn we van een wat kleinere organisatie naar een grote internationale organisatie getransformeerd. Dit biedt veel mogelijkheden en kansen voor een jonge starter als ik. De focus die ProjectiveGroup op persoonlijke ontwikkeling legt met onder andere mentoring, een eigen traingsbudget vind ik erg aantrekkelijk. Hierdoor kan je jezelf als professional en persoon blijven uitdagen en ontwikkelen”

Wat voeg jij toe?

“In dit dynamisch en snel ontwikkelend rechtsgebied waarin regelgeving steeds complexer wordt, ben ik een bewaker van rust. Ik heb een gestructureerde manier van denken. Hiernaast ben ik erg nieuwsgierig en kijk ik met een frisse blik naar problemen van de klant. Met mijn sterke sociale vaardigheden communiceer ik effectief. Ik ben niet bang voor uitdagingen, ik ga ze graag aan”

Neem contact op met Luc