0:00
Artikel

Collega stelt zich voor: Bea Murray

3 min leestijd

Bea Murray draait al ruim 30 jaar mee in de financiële sector, in verschillende commerciële en compliance functies. Ze begon haar loopbaan als accountmanager zakelijke kredietverlening. Na 12 jaar bij twee verschillende trustkantoren gewerkt te hebben in zowel Nederland als Nieuw-Zeeland, was ze ruim 10 jaar in dienst bij een fondsbeheerder. Als Senior Director Legal hield ze zich onder andere bezig met het verzorgen van vergunningaanvragen bij de AFM en FCA en het onderhouden van contacten met deze toezichthouders. Per 1 oktober startte Bea als consultant bij Charco & Dique.

Waarom Charco & Dique?

‘’Mijn ervaring sluit goed aan bij de klanten die Charco & Dique bedient. Ik voel me thuis in de wereld van fondsbeheer en heb van binnenuit meegemaakt hoe fondsbeheerders worstelen met het snel toenemende aantal wettelijke vereisten. Ik heb veel ervaring opgedaan met de implementatie van de AIFMD. Ook heb ik veel te maken gehad met complexe internationale vergunningen- en registratieregimes. Bij Charco & Dique hoop ik meer te leren van andere relevante wetgeving voor fondsbeheer, zoals MiFID en de SFDR.

Wat mij aantrok aan Charco & Dique is de diversiteit in achtergronden en kennis. Het team bestaat uit een mooie mix van verschillende leeftijden, ervaringen, mannen en vrouwen. Binnen Charco & Dique wordt goed gebruik gemaakt van ieders expertise. Die manier van werken past bij mij, ik ben ook altijd bereid om collega’s te helpen.’’

Wat voeg jij toe?

‘’Na jaren in de praktijk te hebben gewerkt, maak ik de overstap naar de consultancy. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij diverse onder toezicht staande instellingen in binnen- en buitenland maken dat ik de business goed begrijp. Ik heb van binnenuit verschillende toezichtonderzoeken en verbeter- en implementatietrajecten meegemaakt. Als consultant kan ik nu van buitenaf meehelpen. Vanuit mijn ervaring weet ik de juiste vragen te stellen, en vooral goed te luisteren.

Ik hou van open en duidelijk communiceren. Ik zeg waar het op staat, zonder veel opsmuk. Ook werk ik resultaatgericht en heb ik een hands-on, no-nonsense mentaliteit. Ik wil graag blijven leren; bij Charco & Dique kan dat.’’

Neem contact op met Bea