Charco & Dique

Presentatie Steven van Belleghem

Transformatie van klant-
relaties

Een bijzondere bijeenkomst op 7 september 2017 in de A’DAM Toren ter gelegenheid van het 7,5 jarig bestaan van Charco & Dique. Steven heeft vol passie en met tal van voorbeelden ons inspiratie gegeven voor de dag van morgen.

Wat maakt organisaties als Google, Facebook, Netflix, Amazon, Tesla en Apple succesvol en wat kunnen wij hier in onze dagelijkse praktijk van leren? Deze vraag stond centraal in deze bijzondere bijeenkomst op 7 september 2017 in de A’DAM Toren.

Bijzonder, omdat we in het bijzijn van 120 klanten en relaties mochten stilstaan bij het zevenenhalf-jarig bestaan van Charco & Dique, maar vooral ook omdat gastspreker en auteur van verschillende bestsellers Steven van Belleghem ons meenam in zijn reizen langs de diverse tech leaders in Silicon Valley, China, verschillende toonaangevende universiteiten én Disney.

Disney-fan Van Belleghem gaf een bevlogen en inspirerend betoog over de nieuwste technologische ontwikkelingen, hoe deze de klantrelaties beïnvloeden en hoe succesvolle organisaties hierop anticiperen. Op vele manieren uiterst leerzaam en in het bijzonder vanwege de vraag die we onszelf telkens zouden moeten stellen: What would Joy do?

Mark van de Weijer heeft een mooie samenvatting van deze presentatie gemaakt en deze kun je hier downloaden.

Download hier de presentatie van Steven.

Bijeenkomst 7 september 2017
07 september 2017 / Amsterdam